Impresszum

Adatok megadása a német Telemédia-törvény (TMG) 5. §-a alapján:

Rhenus Lub GmbH & Co KG
Erkelenzer Straße 36
41179 Mönchengladbach

Képviselői:

Dr. Max Reiners
Dr. Frank Hentrich
Dipl.-Ing. Frank Wlazik

Kapcsolat:

Telefon: +49 2161 5869 0
Telefax: +49 2161 5869 93
E-mail: vertrieb@rhenusweb.de

Nyilvántartási bejegyzés:

Cégnyilvántartási bejegyzés.
Cégbíróság: Mönchengladbachi Elsőfokú Bíróság (Amtsgericht Mönchengladbach)
Cégjegyzékszám: HRA 940

Általános forgalmi adó:

Közösségi adószám a forgalmi adóról szóló német törvény 27. § a) pontja szerint:
DE 120 435 913

Vitarendezés

Az Európai Bizottság a következő platformon biztosít lehetőséget az online vitarendezésre: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail-címünket fent az impresszumban találja.

Nem áll módunkban és nem is vagyunk kötelezhetők arra, hogy egy békéltető testület előtti vitarendezési eljárásban részt vegyünk.

A tartalmakért vállalt felelősség

Mint szolgáltatást nyújtó szervezet, a német Telemédia-törvény 7 § (1) bekezdése alapján az ezeken az oldalon található saját tartalmakért az általános törvényeknek megfelelően tartozunk felelősséggel. A TMG 8-10 §-ainak megfelelően szolgáltatást nyújtó szervezetként nem vagyunk kötelesek arra, hogy a közvetített vagy elmentett külső információkat ellenőrizzük, vagy olyan körülmények után nyomozzunk, amelyek jogellenes tevékenységekre utalhatnak.

Az információk eltávolítására vagy az ezekhez való hozzáférés letiltására vonatkozó általános törvények érvényességét ez nem befolyásolja. Az erre vonatkozó felelősség egy konkrét jogsértés tudomásunkra jutásának pillanatától érvényes. Az említett jogsértések ismeretessé válása után ezeket a tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Hivatkozásokkal kapcsolatos felelősség

Ajánlatunkban találhatóak harmadik felek weboldalára irányuló hivatkozások, amelyek tartalmát nem tudjuk befolyásolni. Ezért ezekért a külső tartalmakért nem tudunk felelősséget vállalni. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig a weboldalak mindenkori szolgáltatója vagy üzemeltetője a felelős. A hivatkozott oldalakat a hivatkozás pillanatában a lehetséges jogsértések tekintetében ellenőriztük. A hivatkozás pillanatában jogsértő tartalmak nem voltak felismerhetőek.

A hivatkozott oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése konkrét jogsértésre vezető nyomok nélkül nem elvárható. A jogsértések ismeretessé válása után ezeket a hivatkozásokat azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jogok

Az oldalon szereplő, az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmak és alkotások a német szerzői jog hatálya alá tartoznak. Ezen tartalmak szerzői jog hatályán kívüli sokszorosításához, feldolgozásához, terjesztéséhez és bármilyen módon történő hasznosításához a mindenkori szerző, ill. létrehozó írásos hozzájárulása szükséges. Az oldalak letöltése és másolása csak személyes célú felhasználásra engedélyezett, kereskedelmi célú felhasználásra nem.

Amennyiben ennek az oldalnak a tartalmait nem az üzemeltető hozta létre, a szerzői jog harmadik félre vonatkozik. A harmadik fél által létrehozott tartalmakat eszerint is jelöljük meg. Ha ennek ellenére szerzői jogi jogsértés jut tudomására, kérjük, jelezze nekünk. A jogsértések ismeretessé válása után az ilyen jellegű tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Design and realisation:

Alldesign – Agency for Marketing and Communication
www.alldesign.de